Plakat: Alma og de alternativt begavede

Folkene bag teatika er i fuld gang med at øve Alma og de begavede

Teatika opfører: Alma og de alternativt begavede
Alma og de alternativt begavede
Farce af Erik Hansen.

En farce, der på en vanvittig og komisk måde sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt vi skal forsøge at leve op til de normer og forventninger, omgivelserne stiller til os.
Tre mentalpatienter, Orla (der lider af Tourettes syndrom) Johannes (der tror, han er Guds søn) og Brian (der har problemer med sit temperament) undviger fra en mentalinstitution og får job hos Alma, der driver en internetforretning, hvor hun sælger dameundertøj.
Alma har store økonomiske problemer med sin bank, der har planer om at overtage hendes ejendom for at sælge den videre til Dansk Supermarked, i forbindelse med at en Netto skal flytte til byen.
Patienternes lidt skæve syn på tilværelsen og deres noget utraditionelle tilgang til forretningslivet afdækker et helt nyt kundepotentiale, der aldrig før har været opdyrket målrettet. En ændret produktudvikling og en ny markedsføringsstrategi, målrettet imod de mere skjulte sider af menneskets natur, resulterer hurtigt i, at Alma får en profitabel forretning - samtidig med at firmaet yder et ikke ubetydeligt bidrag til bevarelsen af torskebestanden i de indre danske farvande.

Stykket tager fat i vore tabuer, fordomme og alt det, vi skjuler for omverdenen. Intet for helligt til at blive taget op. Der stilles derfor relativt store krav til både skuespillere og publikums frisind.

Navigation
Næste forestilling